Vivova ekipa


V kolikor se želite pridružiti naši ekipi in izpopolniti svoje znanje ter se vključiti v Vivovo izobraževanje izpolnite spodnji obrazec.

Pridružite se Vivovi ekipi!


 

Ogled Lokacij


Cankarjev dom s Klubom, Festivalna dvorana, Fužinski grad, Gospodarsko razstavišče, Gradovi in galerije
Ljubljanski grad, Muzeji, Obala…

Ogled Lokacij


 

ReferencePodjetje Vivo d.o.o. je z več kot 20-letno tradicijo na slovenskem in evropskem trgu prepoznavna blagovna znamka z visoko kakovostjo, uvrščajo jih v eno izmed treh najprepoznavnejših catering podjetij Jugovzhodne Evrope. Njihov razvoj je bil vsa leta povezan s kreativnimi rešitvami na področju F&B (food and beverage) z visoko dodano vrednostjo. Vivo catering skrbi za pogostitve na medijsko odmevnih prireditvah in mednarodnih srečanjih, s kulinaričnim razvajanjem in prijaznostjo pa pogosto prispeva tudi k izvedbi dobrodelnih prireditev.

VIVO je bil že trikrat priznan kot najboljši zaposlovalec v svoji kategoriji Zlate niti, rezultate pa direktorica, Jerneja Kamnikar, pripisuje predvsem timskemu duhu in medsebojnemu spoštovanju med sodelavci.

Poleg tega ima VIVO catering prvi eko certifikat v gastronomiji pri nas. Medtem ko lahko potrošniki, ki se zavedajo pomena ekološko pridelanih živil, na slovenskem trgu izbirajo med čedalje pestrejšo ponudbo certificiranih izdelkov, doslej pri nas podobne ponudbe v gostinstvu ni bilo. Ljubljansko podjetje pripravlja jedi iz ekološko pridelanih živil v cateringu in v dnevni ponudbi restavracije v Klubu Cankarjevega doma.

VIVO catering odlikuje raznovrstna ponudba za različne segmente, saj poskrbijo za najrazličnejše dogodke.
Skupaj z Inštitutom za inovativni management razvijajo dejavnost na novi lokaciji v Centru inovativnih rešitev VIVO D125 na Dunajski 125 v Ljubljani.

V podjetju so ponosni na vsak dogodek, še posebej pa, da so gostili tako eminentne goste, kot so Kraljica Elizabeta II, bivši predsednik ZDA Bill Clinton, estradniki Kevin Costner, Monica Belluci, David Guetta…

Vivo catering je tesno povezan s kulturo in kongresno dejavnostjo od svojih prvih dni. Svojo družbeno odgovornost izraža s primeri dobre prakse na različnih nivojih. To so izrazili tudi s projektom Zaposlitveni izziv v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve, z Zavodom za zaposlovanje ter z Združenjem manager. Delujejo v kulturnih ustanvah Cankarjev dom, Gospodarsko razstavišče, Festivalna dvorana, Križanke, Kulturni spomenik VIVO D125, Dunajska 125,…