VIVO D125

PONEDELJEK 20.5.

TELETINA V OMAKI S PRILOGO

PURANJI CORDON BLUE  S FRANCOSKO SOLATO

VEGANSKI CHILLI CON CARNE

DUNAJSKI ZREZEK S KROMPIRJEVO SOLATO ALI POMFRIJEM S TATARSKO OMAKO

TOREK 21.5..

SVINJSKE KRAČKE S PRILOGO

TORTELINI S PARADIŽNIKOVO OMAKO IN PESTOM GENOVESE

NADEVANE PAPRIKE Z LEČO, KUS KUSOM IN POROM NA SOLATI Z OMAKO

DUNAJSKI ZREZEK S KROMPIRJEVO SOLATO ALI POMFRIJEM S TATARSKO OMAKO


SREDA 22.5.

GOVEJI REZANCI V OMAKI S PRILOGO

OCVRT FILE BELE RIBE S KROMPIRJEVO SOLATO

AJDOVA KAŠA Z VEGANSKO CURRY OMAKO IN POPEČEN TOFU

DUNAJSKI ZREZEK S KROMPIRJEVO SOLATO ALI POMFRIJEM S TATARSKO OMAKO


ČETRTEK 23.5.

CHIMICHANGE NA SOLATI Z AVOKADOVO OMAKO

KROMPIRJEV PIRE S  ŠPINAČNO OMAKO, JAJCEM NA OKO IN OCVRTO ČEBULO

RIŽEVI REZANCI S PETERŠILJEVIM PESTOM IN ČIPSOM RDEČE PESE

DUNAJSKI ZREZEK S KROMPIRJEVO SOLATO ALI POMFRIJEM S TATARSKO OMAKO


PETEK 24.5.

MESNA LAZANJA

NJOKI V SIROVI OMAKI

VEGANSKA TIKKA MASALA

DUNAJSKI ZREZEK S KROMPIRJEVO SOLATO ALI POMFRIJEM S TATARSKO OMAKO

Naročite se na prejemanje jedilnih listov:

Ime in priimek (obvezno polje)

Elektronski naslov (obvezno polje)

Vaših podatkov ne bomo uporabili brez vašega privoljenja, jih posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Če nam boste posredovali vaše podatke, bomo le-te uporabili izključno za potrebe pošiljanja informacij. Zagotavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti in bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.